Geen producten (0)

Kerst Korting

Kerst Korting

De tijd vliegt, het is al bijna kerst!

Elk jaar weer een heerlijke periode. Feestelijke dagen waarop ik er op mijn best uit wil zien. Dat betekend dat ik ook mooie nagels wil hebben. Een kerst rode kleur met de glans van een glazen kerstbal. ''i love it"

Een aantal van mijn vriendinnen vragen vaak waar ik deze Gellak Colors vandaan haal. Ik stel ze altijd CosmoPro voor. Dit omdat zij een uitgebreid aanbod van The One gellak Colorsets hebben. Er zijn zelfs grotere professionele Color Sets beschikbaar, met (15ml) inhoud.

Daarnaast kan ik er altijd terecht voor de juiste tools en toebehoren voor mijn nagel verzorging voor het perfecte resultaat, wat mijn vrienden altijd zo opvallend mooi vinden.

Neem ook een kijkje bij onze Color Sets. De kerst kleuren zijn nu in de aanbieding, Grijp die kans.

The One Gellak & andere verzorgingsproducten. Gezichts creme, haar verzorging, parfume.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.