Geen producten (0)

Gellak LED lamp - Zeer tevreden

Gellak LED lamp - Zeer tevreden

Ik ben erg blij met mijn LED lampje om mijn gellak uit te harden. Het voordeel van die lampjes is dat de LED’s veel langer mee gaan dan een traditionele UV lamp. Daarnaast gaat het uithardingsproces echt snel. Na 60 seconde zijn mijn mooie gellak kleuren helemaal droog.

Gellak LED lamp

Het is natuurlijk niet het meest belangrijke, maar ik vind het design ook echt cute. De vorm van het hartje en de roze kleur vind ik vrolijk ogen. Ook zag ik dat er andere kleuren beschikbaar zijn!

Complete set

Naast deze tool zaten er bij mijn gellak starterspakket ook nog andere producten. Ik kreeg een flesje van The One – Gellak er bij in de kleur Toronto Rood. Dit is toch wel een van mijn favoriete kleuren voor op mijn nagels. Verder kwam de starters set compleet met een Base Gel, Top Gel en een primer om er voor te zorgen dat de gellak perfect hecht, en er na afloop super mooi en smooth uit ziet. Ook zat er een handige uitgebreide handleiding bij. Geweldig hoe je stapje voor stapje door het proces word geleid voor een perfect resultaat! Met de woodsticks, de vijl, het bufferblok kwam ik in no time tot mooi gelakte nagels.

The One - Gellak kwaliteit

De gellak blijft verrassend lang zitten, en blijft ook echt heel lang erg mooi. Niks geen krasjes, vlekjes of afgebrokkelde randjes! En dat na 2 weken. Mocht ik toe zijn aan een ander kleurtje, kan ik gebruik maken van de mee geleverde gellak remover en verzorgende Cuticle oil met Vitamine E, om ook na het dragen van gellak mooie en sterke gezonde nagels te behouden.

Ik doe eerst nog even met deze mooie kleur pronken. Ondertussen ga ik zeker kijken voor meer kleurtjes voor mijn Gellak Color assortiment.

Mini Startersset

Ook zag ik dat er een goedkopere set beschikbaar is. Deze bevat alleen een LED lampje, en de Top & Base gel.

Voor nu, ik ben echt heel erg tevreden en aangenaam verrast door de kwaliteit.

The One Gellak & andere verzorgingsproducten. Gezichts creme, haar verzorging, parfume.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.